molen de otter

archimedes

 

 

 

Op dit moment is het erg druk. We nemen geen nieuwe aanleg en renovatietuinen de komende periode. U kunt na 1 juni 2020 weer contact opnemen.

Werkwijze

Op uw verzoek komen wij langs om uw plannen te bespreken. Voor eenvoudige werkzaamheden ontvangt u binnen een week een vrijbijvende offerte.
Heeft u nog geen vastomlijnde plannen dan kunnen wij met u meedenken en adviseren over inrichting, materiaalgebruik en beplanting. U ontvangt binnen tien dagen vrijblijvend een voorstel, inclusief schets en kostenraming. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de omvang van de vraag en varieren van 55,- tot 105,-

Bij het aanvaarden van de offerte leggen we samen de planning vast. Wij verzorgen materiaal en logistiek. Alleen geoffreerde werkzaamheden worden uitgevoerd en in rekening gebracht. Meerwerk wordt in overleg met u uitgevoerd en pas na akkoord gefactureerd.

Ecologisch

Ook een achtertuin of een plantsoen is een plek waar met de natuur samengewerkt kan worden voor een prettigere leefomgeving voor mens en dier. Vanzelfsprekend past het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest daar niet in. Wij kijken naar het groen als geheel: welke beplanting past bij de omstandigheden en bij de wensen van de gebruikers. Waar mogelijk stimuleren we hergebruik en bij nieuwe materialen kiezen we bij voorkeur voor duurzaam, zoals biologisch afbreekbaar worteldoek en inheemse hardhoutsoorten. Wij zijn aangesloten bij Wilde Weelde, vakvereniging voor ecologische en duurzame hoveniers.

Werkzaamheden

Plantsoenonderhoud, stadstuinen en particuliere tuinen, terrasaanleg: alles in samenspraak met onze klanten. Wij beschikken over veelgebruikt gereedschap zoals heggenscharen, kettingzaag, bosmaaier, bladblazers, doorslijpmachine, trilplaat etc. Voor groter werk huren we materieel zoals graafmachine, hakselaar, hoogwerkers etc.

BTW: NL8561.07.888.B01
KvK: 65428129
NL16 INGB 0005 8245 82

correspondentie:
Postbus 1569
1000 BN Amsterdam
+31 6 34842703
info@detuinassistent.nl